Yeasts in Food and Beverages
309,23 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
Amparo Querol is a Research scientist in the Food Biotechnology Department of the Institute of Agrochemistry and Food Technology (Spanish Council for Scientific Research) and Assistant Professor Food Science and Technologiy at the University of Valencia, Spain. Her research interests include food biotechnology, genomics, systematics, phylogeny and molecular evolution of industrial yeasts.
Graham Fleet is a Professor within the Food Science and Technology Unit, at the University of New South Wales. He has been active as a teacher and researcher in the fields of food microbiology, food biotechnology and yeast technology since 1975 and has authored numerous publications, reviews and books on the occurrence and significance of yeasts in food and beverage production.
Autor: | Amparo Querol, Graham H. Fleet |
---|---|
EAN: | 9783540283980 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 30.12.2006 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Hefe Mikrobiologie Public Health Vitamin additives biochemistry biotechnology brewing science chemistry ecology food safety metabolism microbiology physiology probiotic yeast |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr