The Prison Cookbook

18,49 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780752496795
This copiously illustrated book takes the lid off the real story of prison food. Including the full text of an original prison cookery manual compiled at Parkhurst Prison in 1902, it examines the history of prison catering from the Middle Ages (when prisoners were expected to pay for their own board and lodging whilst inside) through the Newgate of the Victorian age and on to the present day. With sections on prison life, punishments, the food on board transportation vessels and floating prison hulks, and the work of reformers such as John Howard and Elizabeth Fry, who vastly improved the conditions of those who were put behind bars, this evocative and unique book shows the reader exactly what 'doing porridge' entailed.

PETER HIGGINBOTHAM, who lives in Yorkshire, runs the website www.workhouses.org.uk. An expert on the subject of many years' standing, his previous titles include The Workhouse Cookbook, Life in a Victorian Workhouse, Workhouses of the North and Workhouses of the Midlands and Voices of the Workhouse.

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr