Sterilization of Food in Retort Pouches
96,29 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
The subject of sterilization of food in cans has been studied both experimentally and theoretically, but limited work has been undertaken to study the sterilization of food in pouches. This book examines the interaction between fluid mechanics, heat transfer and microbial inactivation during sterilization of food in pouches. Such interaction is complex and if ignored would lead to incorrect information not only on food sterility but also on food quality.
Autor: | A.G. Abdul Ghani Al-Baali, Mohammed M. Farid |
---|---|
EAN: | 9780387311296 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 12.11.2007 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | MREs Vitamin amines distribution pouches ready to eat sterilization |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr