Quinoa
176,99 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
Quinoa is an ancient grain that has grown in popularity in recent years. It has been known as a good source of both protein and fiber. As the demand for quinoa increases a comprehensive and up-to-date reference on the biology and production of the crop is essential. Quinoa: Improvement and Sustainable Production brings together authors from around the world to provide a complete assessment of the current state of global quinoa research and production. Topics covered include quinoa history and culture, genomics and breeding, agronomy, nutrition, marketing, and end-uses. The book focuses in particular on the emerging role of quinoa in providing increased food security to smallholder farmers and communities throughout the world.
Quinoa will interest quinoa researchers, producers, crop scientists, agronomists, and plant geneticists, as well as advanced students working with this important grain.Autor: | Kevin S. Murphy, Janet Matanguihan |
---|---|
EAN: | 9781118628515 |
eBook Format: | ePUB |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 29.06.2015 |
Untertitel: | Improvement and Sustainable Production |
Kategorie: | |
Schlagworte: | <p>quinoa agronomy crop breeding crop genomics crops crop science food security</p> nutrition plant biology plant breeding plant genetics plant genomics plant production plant science sustainable production |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr