Protein Folding
69,54 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9783319125923
The book will discuss classes of proteins and their folding, as well as the involvement of bioinformatics in solving the protein folding problem. In vivo and in vitro folding mechanisms are examined, as well as the failures of in vitro folding, a mechanism helpful in understanding disease caused by misfolding. The role of energy landscapes is also discussed and the computational approaches to these landscapes.
Autor: | Alka Dwevedi |
---|---|
EAN: | 9783319125923 |
eBook Format: | |
Sprache: | English |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 01.12.2014 |
Untertitel: | Examining the Challenges from Synthesis to Folded Form |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Conformational entropy Folding intermediates Protein engineering Protein folding Protein stability |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr