Overview and Analysis of Operations Management. Lean Operations, Quality Management and Inventory Management

6,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9783668096424
Essay from the year 2013 in the subject Business economics - Business Management, Corporate Governance, grade: 2,1, University of Bath, course: Operations Management, language: English, abstract: This essay will analyse the key factors which determine 'success' and 'failure' of quality management (QM), lean operations and inventory management. These three areas of operations management are significant and can dramatically improve a firm's efficiency, responsiveness and reduce costs.This essay will illustrate how theoretical frameworks can help explain the actions of organisations past and present, and the success of these actions will be evaluated. Managers often fail to understand for operations to be successful, a company wide approach or cultural shift must occur. There is much literature on the application of these operations in a small number of sectors, namely, manufacturing. This essay will analyse the appropriateness of these operations across many sectors and will draw upon case studies as well as my own experience.
Autor: James Carter
EAN: 9783668096424
eBook Format: ePUB/PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 26.11.2015
Kategorie:
Schlagworte: bba business administration inventory lean operations management opps

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr