Optimizing a Lexical Approach to Instructed Second Language Acquisition

96,29 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780230245006
Empirically validated techniques to accelerate learners' uptake of 'chunks' demonstrate that pathways for insightful chunk-learning become available if one is willing to question the assumption that lexis is arbitrary. Care is taken to ensure that the pedagogical proposals are in accordance with insights from vocabulary research generally.

FRANK BOERS is lecturer at the Erasmus University College Brussels, Belgium and has over twenty years of experience teaching EFL, EAP and applied linguistics. He obtained a PhD in Cognitive Semantics, but has gradually shifted his research interest to second language acquisition and foreign language teaching. Most of his recent publications focus on vocabulary and phraseology.

SETH LINDSTROMBERG teaches language and methodology courses for non-native-speaking EFL and CLIL teachers and on EFL courses at all levels at Hilderstone EFL college in Kent, UK. He has edited and been a contributor to teacher's resource books for several publishers and is an enthusiastic, albeit somewhat recent, convert to experimental applied linguistics.
Autor: F. Boers, S. Lindstromberg
EAN: 9780230245006
eBook Format: PDF
Sprache: English
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 23.09.2009
Kategorie:
Schlagworte: SLA Second language acquisition language acquisition second language

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr