Mycotoxins in Foodstuffs
213,99 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
An indispensable reference, this book provides an overview of the main mycotoxins in food. It is the first complete reference dedicated to toxin producing fungi in foodstuff. The book lists the degree of contamination, concentration of the toxins, and the country of origin and/or detection for each case of contamination presented in the book. Moreover, the book discusses whether a foodstuff is predisposed for mycotoxin contamination. It is written for professionals in the food industry, agriculture, control agencies, food processing, food chemistry, microbiology, and mycology.
Autor: | Martin Weidenbörner |
---|---|
EAN: | 9780387736891 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 26.12.2007 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | agriculture chemistry food chemistry food industry food processing microbiology processing toxin |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr