Monsieur Pamplemousse and the French Solution

5,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780749040536
When Monsieur Pamplemousse got an urgent summons from the Director of Le Guide, he knew that there was trouble at the top. His faithful canine companion, Pommes Frites, noticed it too. But neither of them expected that the trouble would involve a nun who was in the habit of joining the Mile High Club or a full-scale smear campaign targeting Le Guide's credibility as France's première restaurant and hotel guide. Someone has been spreading worrying rumours among the staff and infiltrating the company files - awarding hotels prizes for bedbugs and praising egg and chips signature dishes. Even Pommes Frites has become a victim of the assault. It could all spell the ruin for Le Guide, but Pamplemousse is on the case.

Michael Bond was born in Newbury in 1926. In 1958, his first children's book, A Bear Called Paddington was published. In 1983 he started writing adult fiction, with his first tale featuring Monsieur Pamplemousse and his faithful bloodhound, Pommes Frites. He sadly passed away in June 2017.
Autor: Michael Bond
EAN: 9780749040536
eBook Format: ePUB
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 19.12.2011
Untertitel: The charming and witty crime caper
Kategorie:
Schlagworte: France Le Guide Mile High Club Monsieur Pamplemousse Paddington Bear Pommes Frites grown-up kids infiltration nun restaurant rumours sabotage smear campaign young-at-heart

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr