Methods of Animal Experimentation

70,95 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9781483261539
Methods of Animal Experimentation, Volume II, provides information on the most common methods for using animals as tools in the search for new biological knowledge. The techniques described will facilitate the most efficient use of research animals and provide guidelines for their utmost comfort and welfare. The text is arranged according to specific research methods rather than to organ system or disease category. This approach gives the reader a broad view of the techniques involved in specific fields and describes the range of usefulness of these techniques. The chapters in the present volume deal with special techniques which have been demonstrated to be distinct, useful methods for using laboratory animals as a basic biomedical research tool. The descriptions of both fundamental and well-developed techniques of animal experimentation in various research fields should be useful to graduate students and experienced scientists who must consider variations in research approaches. The book is a source of information for the scientist administrator who is frequently confronted with different proposed approaches to biological research projects utilizing animals.
Autor: William I. Gay
EAN: 9781483261539
eBook Format: PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 12.09.2013
Untertitel: Volume II
Kategorie:
Schlagworte: animal testing laboratory animals

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr