Iron Nutrition in Plants and Rhizospheric Microorganisms
234,33 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
This book provides a comprehensive review on the status of iron nutrition in plants. It contains updated reviews of most relevant issues involving Fe in plants and combines research on molecular biology with physiological studies of plant-iron nutrition. It also covers molecular aspects of iron uptake and storage in Arabidopsis and transmembrane movement and translocation of iron in plants. This book should serve to stimulate continued exploration in the field.
Autor: | Larry Barton, Javier Abadia |
---|---|
EAN: | 9781402047435 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 25.07.2006 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Pathogen Protein Transport Xylem biology cyclin fruit metabolism microorganisms molecular aspects molecular biology nitrogen quality regulation roots |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr