Industrial Gums
275,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780080926544
This standard reference covers the sources, manufacture, specifications, chemistry, physical properties, and current and potential uses of gums. It provides an outline of gums and their uses as well as an understanding of why gums behave in different ways, giving the reader an ability to select the best gum for a particular purpose. Chapters have been constructed to provide balanced information and chapter authors have been selected because of outstanding competence in their specialized areas. Industrial Gums is a useful reference for students and industrial researchers and engineers in chemical, industrial, and applied engineering, biochemistry, food technology, materials chemistry, pharmaceuticals, and biopolymers.
Autor: | James N. BeMiller, Roy L. Whistler |
---|---|
EAN: | 9780080926544 |
eBook Format: | ePUB/PDF |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 02.12.2012 |
Untertitel: | Polysaccharides and Their Derivatives |
Kategorie: | |
Schlagworte: | agar algin carrageenan chitin exopolysaccharides pectin polysaccharide solution pullulan |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr