Handbook of Goldenberry (Physalis peruviana)

175,00 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780443154348
Handbook of Goldenberry (Physalis peruviana): Cultivation, Processing, Chemistry, and Functionality presents multidisciplinary coverage of P. peruviana and its role as in food, cosmetic, and pharmaceutical products. Broken into three sections, the book addresses the cultivation, species, and cultivars of Physalis peruviana, along with its chemistry, functionality, health-promoting properties, technologies, processing, and applications. Written for nutrition researchers, food scientists, food chemists, food technologists, nutritionists, and those studying related field, this book is a timely reference for those who wish to learn more about this functional food. - Presents the chemistry and functionality of Physalis peruviana - Discusses the processing, technology, and functional applications of Physalis peruviana - Explores Physalis peruviana phytochemicals and its health-promoting effects
Autor: Mohamed Fawzy Ramadan
EAN: 9780443154348
eBook Format: PDF/ePUB
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 13.03.2024
Untertitel: Cultivation, Processing, Chemistry, and Functionality
Kategorie:
Schlagworte: Exotic fruits Solanaceae antioxidants by-products calyces cape gooseberry fatty acids functional food leaves novel food pomace seeds tocols

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr