Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing
220,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780128184745
Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing, volume 1 in the Woodhead Publishing Series, In Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, presents basic principles of food engineering with an emphasis on unit operations, such as heat transfer, mass transfer and fluid mechanics. - Brings new opportunities in the optimization of food processing operations - Thoroughly explores applications of food engineering to food processes - Focuses on unit operations from an engineering viewpoint
Autor: | Seid Mahdi Jafari |
---|---|
EAN: | 9780128184745 |
eBook Format: | ePUB |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 22.06.2021 |
Untertitel: | Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Unit operations food process engineering food rheology heat and mass transfer |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr