Data Compression

79,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9781846286032
"This book provides a comprehensive reference for the many different types and methods of compression. Included are a detailed and helpful taxonomy, analysis of most common methods, and discussions on the use and comparative benefits of methods and description of ""how to"" use them. Detailed descriptions and explanations of the most well-known and frequently used compression methods are covered in a self-contained fashion, with an accessible style and technical level for specialists and nonspecialists. This 4th edition of this successful volume contains significant additional material as there has been tremendous progress in this field, especially in audio compression such as FLAC, AAC, WavPack, ALS and Dolby AC3, which are all covered. Additional key features include: RAR, Tunstall code, Differential and Hyperspectral Compression, LZMA, H.264, 3D data sets, PDF. This book provides an invaluable reference and guide for all researchers and practitioners needing a comprehensive compilation for a broad range of compression methods."
Autor: David Salomon
EAN: 9781846286032
eBook Format: PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 20.03.2007
Untertitel: The Complete Reference
Kategorie:
Schlagworte: 3D ALS Augmented Reality FLAC H.264 Lempel-Ziv-Markow-Algorithmus MPEG-4 WavPack code communication data compression image processing information modeling video compression

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr