Cephalopods Present and Past: New Insights and Fresh Perspectives

213,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9781402068065

This book brings together international scientists who focus on present-day and fossil cephalopods, ranging broadly from Paleozoic ammonoids to today's octopods. It covers systematics and evolution; hard- and soft part morphology; and ecology, biogeography, and taphonomy. The book also includes new evidence for the existence of an ink sac in fossil ammonoids and features the first record of an in-depth study of octopus ecology in Alaska.



Neil H. Landman: Curator-in-Charge, Invertebrate Paleontology, American Museum of Natural History; PhD, Yale University, 1982; Researcher in ammonoid paleobiology, systematics, and biostratigraphy.

Richard Arnold Davis: Professor of Biology and Geology, College of Mount St. Joseph; PhD, The University of Iowa, 1968; Researcher in the biology and taphonomy of fossil and present day cephalopods.

Royal H. Mapes: Professor Emeritus, Ohio University; PhD, The University of Iowa, 1977; Researcher in cephalopod systematics, phylogeny, taphonomy, and paleobiology

Autor: Neil H. Landman, Richard Arnold Davis, Royal H. Mapes
EAN: 9781402068065
eBook Format: PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 09.09.2007
Untertitel: New Insights and Fresh Perspectives
Kategorie:
Schlagworte: Ammonoids Celeoids Cephalopods Fauna Geology Systematics Taphonomy development ecology morphology phylogeny tissue

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr