Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases

240,00 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780128138212
Bioactive Food as Dietary Interventions for Arthritis and Inflammatory Diseases, Second Edition is a valuable scientific resource that focuses on the latest advances in bioactive food research and the potential benefit of bioactive food choice on arthritis. Written by experts from around the world, the book presents important information that can help improve the health of those at risk for arthritis and related conditions using food selection as its foundation. - Serves as a starting point for in-depth discussions in academic settings - Offers detailed, well-documented reviews outlining the ability of bioactive foods to improve and treat arthritis - Includes updated research on the global epidemic of diabetes - Updated with current research on antioxidant flavonoids, anti-Inflammatory natural foods, ginger and the effects of beef on inflammation - Documents foods that can affect metabolic syndrome and ways the associated information could be used to understand other diseases that share common etiological pathways

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr