Antioxidants and Functional Components in Aquatic Foods
181,99 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
Antioxidants and Functional Components in Aquatic Foods will be of great interest to the food science, medical, biochemical and pharmaceutical fields for professionals who deal with aquatic food products, muscle foods products (beef, pork, poultry etc), lipid oxidation, and pro-oxidant and antioxidant systems.
Hordur G. Kristinsson, Ph.D., is Chief Science Office and EVP of Matis Ltd and Adjunct Associate Professor of Seafood Chemistry in the Department of Food Science and Human Nutrition, University of Florida, Gainesville, FL. Dr. Kristinsson is the co-editor of Modified Atomospheric Processing and Packaging of Fish: Filtered Smokes, Carbon Monoxide and Reduced Oxygen Packaging.
Autor: | Hordur G. Kristinsson |
---|---|
EAN: | 9781118855003 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 03.04.2014 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Antioxidants and Functional Components in Aquatic Foods Hordur G. Kristinsson a chapter is devoted to the latest antioxidants in aquatic animals fish oils great interest recently. Additionally lipid oxidation oxidative stress in the human body |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr