Advances in Food and Nutrition Research

130,00 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780128024287
Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences, bringing together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. The book contains contributions that detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition, providing those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. - Provides the latest important information for food scientists and nutritionists - Contains peer-reviewed articles by a panel of respected scientists - Ideal for those studying and researching topics, including glutamate, umami, capsaicin, gotukola, vitamin D, and chia seeds, amongst others - The go-to series on the topic of advances in food and nutrition research since 1948
Autor: Jeya Henry
EAN: 9780128024287
eBook Format: ePUB
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 25.08.2015
Kategorie:
Schlagworte: &lt /p&gt Capsaicin Chia seeds&lt Glutamate Gotukola Japanese Food Umami Vitamin D p&gt

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr