Advances in Food and Nutrition Research
130,00 €*
Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.
ISBN/EAN:
9780128024287
Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences, bringing together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. The book contains contributions that detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition, providing those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. - Provides the latest important information for food scientists and nutritionists - Contains peer-reviewed articles by a panel of respected scientists - Ideal for those studying and researching topics, including glutamate, umami, capsaicin, gotukola, vitamin D, and chia seeds, amongst others - The go-to series on the topic of advances in food and nutrition research since 1948
Autor: | Jeya Henry |
---|---|
EAN: | 9780128024287 |
eBook Format: | ePUB |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 25.08.2015 |
Kategorie: | |
Schlagworte: | < /p> Capsaicin Chia seeds< Glutamate Gotukola Japanese Food Umami Vitamin D p> |
Anmelden
Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?
Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255
Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr