Advances in Comparative Physiology and Biochemistry V7

54,95 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9780323152884
Advances in Comparative Physiology and Biochemistry, Volume 7, presents four papers that illustrate a logical progression from evolutionary and genetic aspects of the biochemistry of a family of enzymes to the biochemical. The first study deals with the comparative biochemistry, physiology, and genetics of animal a-amylases. The second study examines the biochemistry of intercellular recognition, which is a component of so many biological phenomena. It covers the evolution of intercellular recognition processes; primitive sex mechanisms as precursors of intercellular recognition; conjugation in single-celled eukaryotes; fertilization in metazoans; cell aggregation as a developmental event in cellular slime molds; aggregation of dissociated sponge cells; and contact cellular interactions during embryonic development. The third paper explores the role of amino acids in neurotransmission. The final paper on the biochemical and biophysical aspects of the complex range of functions of the swimbladder in fishes establishes a link with the higher categories of organismal interaction in the fields of behavior and ecology.
Autor: O Lowenstein
EAN: 9780323152884
eBook Format: PDF
Sprache: Englisch
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 02.12.2012
Kategorie:
Schlagworte: amino acids amylases enzymes evolution intercellular recognition neurotransmission swimbladder

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Bergische Buchhandlung R. Schmitz
Wetterauer Str. 6
42897 Remscheid-Lennep
Telefon: 02191/668255

Mo – Fr10:00 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr